• December 9, 2023

Mistress

“Beste mensen, dit lekker poppetje staat tot onze beschikking voor al onze stoute wensen. Alleen geen pijn, piemels of vieze dingen, laat het ons gezellig houden!”
Mijn Meesteres heeft twee dames en een heer op visite voor een potje kaarten, waarbij ik hen moet bedienen en alles toelaten wat ze met me willen doen. Ik heb alvast een luchtig en kort zomerkleedje aan moeten doen met niks eronder, waardoor ik al behoorlijk warm loop.
Ik ben kitty en sinds kort het 18-jarig slavinnetje van Meesteres Tania, die zelf al 35 jaar was. Ik heb een ruime C-cup, waardoor mijn tieten een beetje doorhangen. Dat vindt Tania prachtig als ik bloot voorover sta en ze vol en romig onder mij hangen te bungelen. Ze speelt er dan graag mee en zegt dat ze me zo wil melken, al dan niet met terwijl een vinger in m’n kutje.
Ik vind alles wat ze met mij doet en wat ik moet ‘ondergaan’ enorm beschamend, maar tegelijk word ik er gloeiend heet van en verlang ik er stiekem naar. Al die lichamelijke vernedering, onderdanigheid en het ‘moeten’ gehoorzamen, is enorm opwindend, al snap ik niet waarom. Ik ben nog maar net door Haar ‘ontdekt’, maar ze heeft me al veel geleerd, vooral dat ik Haar altijd moet gehoorzamen en alles doen of toelaten wat Zij wil. We hebben ook wel afspraken wat wel en niet kan en daar houden we ons aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *