• December 9, 2023

Ik gehoorzaam mijn man

Als ik er zo over nadacht heeft het niet lang geduurd voor mijn man me zover gekregen heeft dat ik me niet door één man maar door een hoop mannen heb laten neuken in die seks cinema.

Na al die jaren, zoals normaal trouwens, me enkel naakt aan mijn man getoond te hebben, en enkel door hem geneukt te zijn, was het, tot mijn eigen verwondering, zo’n enorme seksuele nieuwe ervaring me door andere mannen te laten nemen.

Ik ben echt blij dat ik gehoorzaam gedaan heb wat mijn man van me verlangde. Het was alsof een nieuwe wereld voor me openging.

Ik was dan ook vast van plan in de toekomst al zijn wensen, wat dan ook, gehoorzaam uit te voeren, wat hij me ook vraagt, al verlangd hij van me dat ik een slet ben.

Ik zou het korte tijd geleden me niet kunnen indenken hebben dat ik mijn lichaam zou geven aan een bende vreemde mannen en me door hen zou laten neuken. Maar het was zo’n overweldigende ervaring dat ik er, nu het een paar weken geleden was, nogsteeds van genoot als ik eraan terugdacht. Ik heb nooit zo’n intense orgasmes gehad als sinds ik deed wat mijn man van me verlangde. Misschien heeft altijd in me gezeten, zonder dat ik het besefte of de gelegenheid had, misschien ben ik gewoon een slet, een geil wijf. Misschien moeten de vrouwen die dit lezen er ook eens diep over nadenken of ze het ook niet beleven in hun fantasie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *