Zakelijke vs particuliere prijzen

Mila’s Creaties wil haar prijzen voor particulieren toegankelijk houden. Om deze reden is besloten om voor particuliere bestellingen aparte prijzen te hanteren.

Aangezien momenteel het grootste deel van de bestellingen door particulieren is gedaan, is er voor gekozen de particuliere prijzen bij de producten te vermelden. Indien u zakelijk een bestelling plaatst zal de prijs 120% van het vermelde bedrag zijn.

Er wordt momenteel gewerkt aan een prijslijst voor zakelijke bestellingen. Deze zal zodra gereed op de website komen te staan.

Bij een bestelling vraag ik de klant om aan te geven of op de factuur een bedrijfsnaam vermeld dient te worden. Dit gaat op basis van goed vertrouwen. Ik controleer niet of een particuliere bestelling, wellicht toch zakelijk is. Wederzijds vertrouwen tussen mij en mijn klanten vind ik van groot belang, daarom doe ik daar ook bij u een beroep op.

Mirjam Laseur

Eigenaar Mila’s Creaties