Gegraveerde spiegel

Voor wie op zoek is naar een unieke spiegel voor in huis, de zaak of om aan iemand cadeau te geven, biedt spiegel gegraveerde rozenMila’s Creaties vele mogelijkheden. De gegraveerde spiegel wordt speciaal ingekocht, waardoor jij zelf aan kan geven wat voor formaat of type spiegel je zoekt.

Samen komen wij tot een ontwerp naar jouw wensen. Er kunnen teksten op gegraveerd worden, maar natuurlijk ook afbeeldingen.

De prijzen zijn afhankelijk van het formaat van de spiegel, de hoeveelheid tekst, het type afbeelding en of u een spiegel aanlevert of wilt dat Mila’s Creaties een spiegel levert. Heeft u interesse dan stel ik graag een offerte voor u op.

Om u een indicatie te geven van de prijs: De spiegel met de rozen die op deze pagina staat afgebeeld kost €45,00 incl. de spiegel zelf, het graveren en de BTW., exclusief verzendkosten.

De levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken.

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. De verzendkosten naar andere landen binnen de EU zijn op aanvraag.

Bestellen

Een gegraveerde spiegel kan besteld worden door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Type afbeelding van de gravering

Eventuele tekst

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.