Relatiegeschenken

Op zoek naar een uniek met de hand geschilderd of gegraveerd relatiegeschenk? Dan ben je bij Mila’s Creaties op het juiste adres. Ik denk graag met je mee wat een passend product is en hoe we het ontwerp vorm kunnen geven.

 

 

 

 

Maar er is veel meer mogelijk. Denk eens aan kleine beschilderde kistjes. Of andere glazen producten met een gravering. Neem contact op en dan maak ik graag een offerte op maat.

Zakelijke prijzen 

Mila’s Creaties wil haar prijzen voor particulieren toegankelijk houden. Om deze reden is besloten om voor particuliere bestellingen aparte prijzen te hanteren.

Aangezien momenteel veruit het grootste deel van de bestellingen door particulieren is gedaan, is er voor gekozen de particuliere prijzen bij de producten te vermelden. Indien u zakelijk een bestelling plaatst zal de prijs 120% van het vermelde bedrag zijn.

Bij een zakelijke bestelling kan de klant bij ‘opmerkingen’ in het bestelformulier aangeven dat het een zakelijke bestelling betreft, zodat de bedrijfsnaam en eventuele gegevens op de factuur vermeld kunnen worden.  Dit gaat op basis van goed vertrouwen. Ik controleer niet of een particuliere bestelling, wellicht toch zakelijk is. Wederzijds vertrouwen tussen mij en mijn klanten vind ik van groot belang, daarom doe ik daar ook bij u een beroep op.