Over Mila’s Creaties

Ik ben Mirjam Laseur – van Ast, eigenaar van Mila’s Creaties en woonachtig en werkzaam in Noordwijk. Mila’s Creaties is een éénmanszaak welke zich richt op het maken van persoonlijke handgeschilderde en gegraveerde cadeaus.

P1070612Toen ik mijn bedrijf startte in 2012, kwam mijn droom uit, om een groter publiek te laten genieten van mijn handgemaakte cadeaus. Er is niets leukers voor mij dan een tevreden klant terwijl ik mij creatief heb kunnen uiten. of terugkerende klanten… dat is nog leuker uiteraard.

Als je  interesse hebt in één van de producten van Mila’s Creaties, weet je in ieder geval één ding zeker… jouw wensen staan centraal!

Ik hoop als klant van Mila’s Creaties te mogen ontvangen zodat je zelf kan ervaren dat klantvriendelijkheid, creativiteit en kwaliteit de pijlers zijn van mijn bedrijf.