Uniek geschilderde kist

uniek geschilderde kistEen uniek geschilderde kist van Mila’s Creaties tovert een glimlach op het gezicht van ieder kind. En dat komt omdat ik met liefde een ontwerp maak en uitvoer naar jouw wensen en/of die van het kind. Op die manier maak ik van de kist een uniek bewaarplekje waar ze herinneringen of andere spulletjes in kunnen opbergen.

De uniek geschilderde kist is in verschillende maten en  4 decoratieniveaus leverbaar en wordt volledig met de hand beschilderd en gedecoreerd.

Decoratieniveaus kist

Basic – De kist blijft blanco / onbeschilderd en wordt voorzien van de naam van het kind en een eenvoudige afbeelding naar keuze.

Eenvoudig – De kist wordt van binnen en buiten wit geschilderd en voorzien van de naam van het kind en een eenvoudige afbeelding naar keuze.

Standaard – De kist wordt van binnen en van buiten wit geschilderd. En voorzien van complexere afbeeldingen en decoraties. Tevens wordt de kist voorzien van de naam van het kind.

Luxe  – De kist wordt beschilderd met veel details. Zowel de binnen als de buitenzijde van de kist worden wit geschilderd of in een andere kleur naar keuze. En uiteraard wordt de kist voorzien van de  naam van het kind.  Een kist valt ook binnen deze categorie indien extra afbeeldingen op de zijkanten van de kist worden aangebracht.

Prijzen kist

prijzen trouw en geboortekisten

 

 

 

 

 

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Verzendkosten naar landen binnen de EU zijn op aanvraag. Het is mogelijk om bestellingen gratis af te halen in Noordwijk Zh.

Tegen meerprijs is het mogelijk om aan de binnenzijde van de deksel een afbeelding of korte tekst te laten schilderen. Neemt u contact op voor een op maat gemaakte offerte indien u dit wilt.

Aangezien er op dit moment nog geen voorbeelden zijn van unieke kisten geschilderd voor kinderen, plaats ik hieronder enkele afbeeldingen van geboortekisten en muurschilderingen en schilderijen die ik geschilderd heb. Dit om een idee te krijgen van de mogelijkheden en het resultaat.

Levertijd

Kijk voor actuele levertijden op de startpagina van de website. Gemiddeld genomen wordt een geboortekist binnen 3 tot 4 weken nadat het ontwerp akkoord is. Indien de kist voor een bepaalde datum klaar moet zijn, informeer dan naar de haalbaarheid door dit bij opmerkingen in het bestelformulier te vermelden.

Portfolio

Voor meer foto’s van mijn werk kan je een kijkje nemen in het portfolio geboortekistje op de site.

Bestellen

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de maat van de kist

Kies de categorie van de beschildering

Wilt u een tekst aan de binnenzijde van de deksel (tegen meerprijs)

De tekst kan u onder het kopje opmerkingen noteren.

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.