Sieraden / mini- kistje

ringenkistje huwelijkWil je een kind in je omgeving iets unieks en persoonlijks geven om hem of haar een hart onder de riem te steken, dan is een sieraden – mini-kistje een goede optie. Het kistje wordt volledig naar jouw wensen of die van het kind beschilderd en gedecoreerd. Geef je wensen qua ontwerp, kleuren en afbeelding door en ik ga met liefde voor je aan het werk!

Modellen mini-kistje

De kistjes zijn leverbaar in 3 modellen:

  • een ovaal model (12,5 x 5,5 x 5,5 cm)
  • een hoekig model met afgeronde zijkanten ( 10 x 4 x 6 cm)
  • een groot rechthoekig model ( 15 x 10 x 5,3 cm).

Decoratie niveaus

Omdat niet iedere beschildering of decoratie even arbeidsintensief is, maak ik gebruik van 3 decoratie niveaus:

  • Basic – Het ringenkistje blijft blanco / houtkleurig en wordt voorzien van de namen, de trouwdatum en een eenvoudige afbeelding naar keuze.
  • Eenvoudig– Een blanco ringenkistje met namen, datum en een complexere afbeelding naar keuze. Of het kistje wordt volledig geschilderd (wit of in kleur), voorzien van namen, datum en een eenvoudige afbeelding naar keuze.
  • Standaard – Een volledig beschilderd ringenkistje, voorzien van namen, datum en een complexere afbeelding naar keuze.

Twijfel je welk decoratie niveau het beste bij jouw idee past, neem dan gerust contact op voor overleg. Of plaats een bestelling en dan passen we indien nodig het niveau van decoratie aan.

Vanwege het kleine formaat van de kistjes, is niet iedere beschildering mogelijk. Heb je iets in gedachten en wil je weten of dit kan? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aangezien ik op dit moment nog geen voorbeelden heb van kistjes geschilderd voor kinderen, hieronder enkele foto’s van kistjes die ik voor huwelijken heb geschilderd om een indruk te krijgen van het model en de mogelijkheden.

Prijzen

prijzenringenkistjes

 

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Voor landen binnen de EU zijn de verzendkosten op aanvraag. Ophalen is gratis mogelijk in Noordwijk zh.

Vul om een bestelling te plaatsen onderstaand formulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen voor de afhandeling van je bestelling.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies het model

Kies de categorie van de beschildering

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.