Portretschilderij

20150308_000921(1)Een portretschilderij van uw dierbare aan de muur voor een betaalbare prijs. Dat kan!

Mila’s Creaties maakt het portretschilderij aan de hand van een foto. U kunt zelf het formaat en de gewenste kleuren bepalen. Prijzen zijn afhankelijk van formaat en het aantal personen dat geschilderd wordt. Ter indicatie: Een portretschilderij in formaat 60x40cm of 50x50cm met een afbeelding van 1 of 2 personen kost € 95,- incl. btw. excl. verzendkosten.

Werkwijze

Om het portret te schilderen, werk ik met een foto in hoge resolutie.  Het mooiste resultaat kan ik behalen met foto’s waarop de personen (schuin) van voren staan afgebeeld en die zonder flitser is genomen.

Het portret wordt standaard in grijstinten geschilderd waarbij u zelf kan aangeven welke kleur de achtergrond dient te krijgen. in overleg zijn andere kleuren mogelijk.

Levertijd portretschilderij

De levertijd van een portretschilderij bedraagt ongeveer 3 tot 4 weken.

Verzending

Het schilderij kan gratis worden opgehaald in Noordwijk zh of verstuurd worden via aangetekende en verzekerde post. Prijzen op aanvraag en afhankelijk van het formaat schilderij.

Bestellen

Door onderstaand formulier in te vullen plaats je een bestelling voor het portretschilderij. Ik neem zo snel mogelijk contact op voor de afhandeling van de bestelling.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Welke kleur wilt u de achtergrond hebben?

Welke kleur wilt u het portret hebben?

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.