Herinneringskist

herinneringskistjeEen herinneringskist wordt beschilderd met een ontwerp naar keuze en is een mooie manier om bijzondere herinneringen in te bewaren.

Een afbeelding en/of de tekst die op de herinneringskist komen te staan kunnen door worden aangeleverd. Een afbeelding van een portret is ook mogelijk (maat L en groter). Samen maken we een ontwerp wat aan jullie wensen voldoet.

Een herinneringskist is in 3 verschillende maten en  4 decoratieniveaus leverbaar. Wil je weten voor welke categorie uw wensen voor een ontwerp zich leent, neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Decoratieniveaus

Basic – De herinneringskist blijft grotendeels onbeschilderd/blanco en wordt voorzien van de naam, eventuele data en een eenvoudige afbeelding.

Eenvoudig – De herinneringskist wordt van binnen en buiten wit geschilderd en voorzien van de naam, eventuele data en een eenvoudige afbeelding.

Standaard – De herinneringskist wordt van binnen en van buiten wit geschilderd. De deksel wordt voorzien van een schildering van een afbeelding naar keuze.  Ook hier is de mogelijkheid de kist te voorzien van naam en data.

Luxe  – De afbeelding op de deksel van de herinneringskist is zeer gedetailleerd. Een geschilderd portret valt ook onder deze categorie. Zowel de binnen als de buitenzijde van de kist worden geschilderd in een kleur naar keuze. En uiteraard wordt de kist voorzien van een naam en data indien gewenst.

Voor voorbeelden hoe een portret geschilderd kan worden op een kistje, kan je een kijkje nemen bij de categorie trouwkisten. Voor meer foto’s van mijn werk, kan je kijken in mijn portfolio’s.

Prijzen herinneringskist

prijzen

 

 

 

 

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Voor landen binnen de EU zijn de verzendkosten op aanvraag. Ophalen is gratis mogelijk in Noordwijk zh.

Houd er dus rekening mee dat in de maat Medium geen A4-papieren passen.

Extra opties

Tegen meerprijs is het mogelijk om aan de binnenzijde van de deksel een afbeelding of korte tekst te laten schilderen. Neemt u contact op voor een op maat gemaakte offerte indien u dit wilt.

Bestellen

Om een herinneringskist te bestellen kan je onderstaand formulier invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen over de afhandeling van je bestelling.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de maat van de kist

Kies de categorie van de beschildering

Onderwerp beschildering

Eventuele naam, data of andere tekst die aan de buitenzijde van de kist moet komen

Wilt u een tekst aan de binnenzijde van de deksel (tegen meerprijs)

De tekst kan u onder het kopje opmerkingen noteren.

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.