Speelgoedkist

Een speelgoedkist van Mila’s Creaties wordt volledig naar jouw wensen beschilderd. Het geboortekaartje kan als uitgangspunt genomen worden, maar ook andere wensen en afbeeldingen zijn mogelijk. Misschien wil je wel 1 grote speelgoedkist voor meerdere kinderen samen. Of een speelgoedkist die goed past bij het interieur of ontwerp van de kinderkamer. Het ontwerp wordt in overleg bepaald, dus jouw wensen zijn het uitgangspunt.

De speelgoedkist is in verschillende maten en  4 decoratieniveaus leverbaar en wordt volledig met de hand beschilderd en gedecoreerd.

Modellen

Model schatkist – Deze kisten hebben een gebolde deksel en zijn voorzien van een sluiting met een houten pen aan de voorzijde van de kist. De kist is opgebouwd uit planken/panelen met daartussen kleine groeven. Aan de zijkanten twee uitsparingen/handgrepen. De kist wordt aan de buitenzijde wit geschilderd en daarna voorzien voor het decoratieniveau naar keuze

schatkist

Decoratieniveaus speelgoedkist

Basic – De speelgoedkist blijft blanco / onbeschilderd en wordt voorzien van de naam van het kind, de geboortedatum en een eenvoudige afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze.

Eenvoudig – De speelgoedkist wordt van buiten wit geschilderd of in een andere kleur naar keuze. En voorzien van de naam van het kind, de geboortedatum en een eenvoudige afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze.

Standaard – De speelgoedkist wordt van buiten wit of in een andere kleur geschilderd. De afbeeldingen van het geboortekaartje worden geschilderd op de deksel en/of de voorzijde van de kist. Indien het geboortekaartje heel veel details bevat, worden soms details weggelaten in het ontwerp. Tevens wordt de geboortekist voorzien van naam en geboortedatum.

Luxe  – Het geboortekaartje wordt zo gedetailleerd mogelijk nageschilderd op de deksel en voorzijde van de speelgoedkist. De buitenzijde van de kist worden wit geschilderd of in een andere kleur naar keuze. En uiteraard wordt de kist voorzien van de geboortedatum en de naam van het kind.  Een speelgoedkist valt ook binnen deze categorie indien deze een foto bevat die nageschilderd moet worden.

Prijzen speelgoedkist

 

20200120 Rijzen kisten model schatkist

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,43 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Verzendkosten naar landen binnen de EU zijn op aanvraag. Het is mogelijk om bestellingen gratis af te halen in Noordwijk Zh.

 

Levertijd

wachtlijst

Momenteel werk ik met een wachtlijst voor mijn klanten omdat ik de termijn van levering niet goed kan inschatten aangezien.

Wil je vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden, vul dan het bestelformulier in op de pagina van het product van je interesse. Zodra ik een inschatting kan maken wanneer het product geleverd kan worden, neem ik contact op om na te vragen of de bestelling nog doorgaat. Excuus voor het ongemak.

Portfolio

Voor meer foto’s van mijn werk kan je een kijkje nemen in het portfolio geboortekistje op de site. Aangezien het model schatkist nieuw is, heb ik nog geen portfolio materiaal hiervan. Houd mijn pagina’s op social media in de gaten voor de meest recente opdrachten en resultaten.

Bestellen

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de maat van de speelgoedkist

Kies de categorie van de beschildering

Onderwerp beschildering

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.