Geboortestoeltje

geboortestoeltjeEen geboortestoeltje van Mila’s Creaties is leverbaar in 3 decoratieniveaus en wordt volledig met de hand beschilderd en gedecoreerd. Het ontwerp van de geboortestoeltje wordt afgestemd op jouw wensen en is daardoor uniek en persoonlijk.

De stoeltjes zijn gebroken wit en worden afgewerkt met lak ter bescherming van de beschildering. Ze hebben het formaat 28x29x55cm. De hoogte van de zitting is 29cm.

Let op: de leverancier van de stoeltjes heeft het ontwerp van de stoeltjes in 2016 aangepast. De lange poten die doorlopen langs de leuning zijn aan de bovenkant niet meer plat, maar half rond.

 

Decoratieniveaus geboortestoeltje

Eenvoudig – Het geboortestoeltje wordt voorzien van de naam van het kind, de geboortedatum en een eenvoudige afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze.

Standaard – De afbeeldingen van het geboortekaartje worden geschilderde op de zitting. Indien het geboortekaartje heel veel details bevat, worden enkele details weggelaten in het ontwerp. Tevens wordt het geboortestoeltje voorzien van naam en geboortedatum.

Luxe  – Het geboortekaartje wordt zo gedetailleerd mogelijk nageschilderd op het geboortestoeltje. En uiteraard wordt het stoeltje voorzien van de geboortedatum en de naam van het kind. Een geboortestoeltje valt binnen deze categorie indien er dus veel details in het kaartje verwerkt zitten. |Denk daarbij aan ruitjes, houtpatronen, portretten of veel afbeeldingen.

Prijzen

Geboortestoeltje eenvoudig          € 57,50

Geboortestoeltje standaard           € 65,00

Geboortestoeltje luxe                   € 72,50

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief vezendkosten à € 8,43 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Verzendkosten naar landen binnen de EU zijn op aanvraag.

Levertijd

wachtlijst

Momenteel werk ik met een wachtlijst voor mijn klanten omdat ik de termijn van levering niet goed kan inschatten aangezien.

Wil je vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden, vul dan het bestelformulier in op de pagina van het product van je interesse. Zodra ik een inschatting kan maken wanneer het product geleverd kan worden, neem ik contact op om na te vragen of de bestelling nog doorgaat. Excuus voor het ongemak.

——-

Kijk voor actuele levertijden op de startpagina van de website. Gemiddeld genomen wordt een geboortestoeltje binnen 3 tot 4 weken na ontvangst van het geboortekaartje geleverd. Indien de bestelling voor een bepaalde datum klaar moet zijn, informeer dan naar de haalbaarheid door dit bij opmerkingen in het bestelformulier te vermelden.

Voor meer foto’s van geboortestoeltjes, kan je een kijkje nemen in het portfolio geboortestoeltjes. 

Bestellen

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afhandeling van je bestelling te bespreken.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de categorie van de beschildering

Onderwerp beschildering

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.