Geboortestoeltje

Een geboortestoeltje is in 3 categorieën leverbaar en wordt volledig met de hand beschilderd en gedecoreerd. Het ontwerp van de geboortestoeltje wordt afgestemd op jouw wensen en is daardoor uniek en persoonlijk.

De stoeltjes zijn gebroken wit en worden afgewerkt met lak ter bescherming van de beschildering. Ze hebben het formaat 28x29x55cm. De hoogte van de zitting is 29cm.

Let op: de leverancier van de stoeltjes heeft het ontwerp van de stoeltjes in 2016 aangepast. De lange poten die doorlopen langs de leuning zijn aan de bovenkant niet meer plat, maar half rond.

Categorieën:

Eenvoudig – Het geboortestoeltje wordt voorzien van de naam van het kind, de geboortedatum en een eenvoudige afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze.

Standaard – De afbeeldingen van het geboortekaartje worden geschilderde op de zitting. Indien het geboortekaartje heel veel details bevat, worden enkele details weggelaten in het ontwerp. Tevens wordt het geboortestoeltje voorzien van naam en geboortedatum.

Luxe  – Het geboortekaartje wordt zo gedetailleerd mogelijk nageschilderd op de deksel van de geboortekist. Zowel de binnen als de buitenzijde van de kist worden wit geschilderd of in een andere kleur naar keuze. En uiteraard wordt de kist voorzien van de geboortedatum en de naam van het kind.  Een geboortekist valt ook binnen deze categorie indien extra gegevens uit het geboortekaartje (zoals gewicht, lengte en tijd) worden toegevoegd aan het ontwerp of extra afbeeldingen op de zijkanten van de geboortekist worden aangebracht.

Prijzen

Geboortestoeltje eenvoudig          € 57,50

Geboortestoeltje standaard           € 65,00

Geboortestoeltje luxe             € 72,50

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief vezendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Verzendkosten naar landen binnen de EU zijn op aanvraag.

Levertijd

Kijk voor actuele levertijden op de startpagina van de website. Gemiddeld genomen wordt een geboortestoeltje binnen 3 tot 4 weken na ontvangst van het geboortekaartje geleverd. Indien de bestelling voor een bepaalde datum klaar moet zijn, informeer dan naar de haalbaarheid door dit bij opmerkingen in het bestelformulier te vermelden.

Voor meer foto’s van geboortestoeltjes, kan je een kijkje nemen in het portfolio geboortestoeltjes. 

Bestellen

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afhandeling van je bestelling te bespreken.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de categorie van de beschildering

Onderwerp beschildering

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.