Geboortekist

geboortestoeltje

Een geboortekist van Mila’s Creaties wordt volledig naar jouw wensen beschilderd. Het geboortekaartje kan als uitgangspunt genomen worden, maar ook andere wensen en afbeeldingen zijn mogelijk.

De geboortekist is in verschillende maten en  4 decoratieniveaus leverbaar en wordt volledig met de hand beschilderd en gedecoreerd.

 

 

Decoratieniveaus geboortekist

Basic – De geboortekist blijft blanco / onbeschilderd en wordt voorzien van de naam van het kind, de geboortedatum en een eenvoudige afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze.

Eenvoudig – De geboortekist wordt van binnen en buiten wit geschilderd en voorzien van de naam van het kind, de geboortedatum en een eenvoudige afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze.

Standaard – De kist wordt van binnen en van buiten wit geschilderd. De afbeeldingen van het geboortekaartje worden geschilderde op de deksel. Indien het geboortekaartje heel veel details bevat, worden enkele details weggelaten in het ontwerp. Tevens wordt de geboortekist voorzien van naam en geboortedatum.

Luxe  – Het geboortekaartje wordt zo gedetailleerd mogelijk nageschilderd op de deksel van de geboortekist. Zowel de binnen als de buitenzijde van de kist worden wit geschilderd of in een andere kleur naar keuze. En uiteraard wordt de kist voorzien van de geboortedatum en de naam van het kind.  Een geboortekist valt ook binnen deze categorie indien extra gegevens uit het geboortekaartje (zoals gewicht, lengte en tijd) worden toegevoegd aan het ontwerp of extra afbeeldingen op de zijkanten van de geboortekist worden aangebracht.

Prijzen geboortekist

prijzen trouw en geboortekisten

 

 

 

 

 

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Verzendkosten naar landen binnen de EU zijn op aanvraag. Het is mogelijk om bestellingen gratis af te halen in Noordwijk Zh.

Tegen meerprijs is het mogelijk om aan de binnenzijde van de deksel een afbeelding of korte tekst te laten schilderen. Neemt u contact op voor een op maat gemaakte offerte indien u dit wilt.

Levertijd

wachtlijstMomenteel werk ik met een wachtlijst voor mijn klanten omdat ik de termijn van levering niet goed kan inschatten aangezien deze flink is opgelopen. Mijn werklijst voor 2019 is helaas al vol. Dit betekent dat levering pas in 2020 plaats kan vinden. Wil je vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden, vul dan het bestelformulier in op de pagina van het product van je interesse. Zodra ik een inschatting kan maken wanneer het product geleverd kan worden, neem ik contact op om na te vragen of de bestelling nog doorgaat. Dan wordt ook het ontwerp bepaald. Excuus voor het ongemak.

——

Kijk voor actuele levertijden op de startpagina van de website. Gemiddeld genomen wordt een geboortekist binnen 3 tot 4 weken na ontvangst van het geboortekaartje geleverd. Indien de geboortekist voor een bepaalde datum klaar moet zijn, informeer dan naar de haalbaarheid door dit bij opmerkingen in het bestelformulier te vermelden.

Portfolio

Voor meer foto’s van mijn werk kan je een kijkje nemen in het portfolio geboortekistje op de site.

Bestellen

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de maat van de kist

Kies de categorie van de beschildering

Onderwerp beschildering

Wilt u een tekst aan de binnenzijde van de deksel (tegen meerprijs)

De tekst kan u onder het kopje opmerkingen noteren.

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.