Geboortekerstbal

wachtlijstMomenteel werk ik met een wachtlijst voor mijn klanten omdat ik de termijn van levering niet goed kan inschatten aangezien deze flink is opgelopen. Mijn werklijst voor 2019 is helaas al vol. Dit betekent dat levering pas in 2020 plaats kan vinden. Wil je vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden, vul dan het bestelformulier in op de pagina van het product van je interesse. Zodra ik een inschatting kan maken wanneer het product geleverd kan worden, neem ik contact op om na te vragen of de bestelling nog doorgaat. Dan wordt ook het ontwerp bepaald. Excuus voor het ongemak.

——–

De geboortekerstbal wordt gedecoreerd met (een deel) van de afbeeldingen van het Geboortekerstbalgeboortekaartje of een andere afbeelding van je voorkeur. Uiteraard komt de naam en de geboortedatum op de bal te staan. Indien er speciale wensen zijn voor het ontwerp, kan dit bij de bestelling doorgegeven worden bij ‘opmerkingen’.

De beschildering wordt gemaakt aan de hand van een goede en duidelijk foto, of het geboortekaartje kan opgestuurd worden. Uiteraard ontvang je dit samen met je bestelling retour.

De kerstbal is een kunststof bal van 8cm doorsnede. De bal wordt voorzien van een glanzende vernis welke de beschildering beschermd.

Prijzen geboortekerstbal

De kosten bedragen afhankelijk van de hoeveelheid details tussen de € 15,00 en € 20,00 incl BTW, excl verzendkosten a € 8,15 (aangetekend verzenden). Wil je weten wat de precieze kosten zijn voor het ontwerp wat je in gedachten hebt, neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Bestellen

Door onderstaand formulier in te vullen, bestel je een geboortekerstbal. Na ontvangst van het formulier neem ik zo spoedig mogelijk contact op over de afhandeling van je bestelling.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Ontwerp beschildering

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.