Over Mila’s Creaties

Ik ben Mirjam Laseur – van Ast, eigenaar van Mila’s Creaties en woonachtig en werkzaam in Noordwijk. Mila’s Creaties is een éénmanszaak welke zich richt op het maken van persoonlijke handgeschilderde en gegraveerde cadeaus.

P1070612Met Mila’s Creaties is mijn droom uitgekomen om een groter publiek te laten genieten van mijn handgemaakte cadeaus. Er is niets leukers voor mij dan een tevreden klant terwijl ik mij creatief heb uit kunnen leven.

Als je  interesse hebt in één van de producten van Mila’s Creaties, weet je één ding zeker… jouw wensen staan centraal. Omdat ik al het werk zelf uitvoer, kan ik jouw wensen als uitgangspunt nemen. Kortom, bij Mila’s Creaties is de klant nog steeds koning!

 

Bestellen

Bestellingen kan je plaatsen via het bestelformulier onder aan de pagina van desbetreffend product, door een email te sturen of een persoonlijke berichtje via Facebook of Instagram.

Werkdagen

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Op die dagen reageer ik op emails binnen 1 werkdag, de overige dagen kan de reactietijd iets oplopen. Uiteraard streef ik er naar om zo snel mogelijk te reageren. Klantvriendelijkheid is voor mij een belangrijk uitgangspunt in mijn manier van werken.

Levertijden

Op dit moment zijn de levertijden van geschilderde producten 3 tot 4 weken vanaf het moment van ontvangst van het kaartje. Gegraveerde producten hebben een levertijd van ongeveer 2 weken. Wil je zeker weten dat je je bestelling voor een bepaalde datum geleverd krijgt, neem dan even contact op!

Het is mogelijk om op afspraak bestellingen op te halen in Noordwijk zh.

———————————————————————————————————

Welcome! This is the site of Mila’s Creaties, specialised in handpinted gifts. At this moment the website is only available in Dutch. Please go to the Contactpage and fill in the contactform for information in English, questions or orders. Shipment is worldwide available.