Trouwkist

P1090011Een trouwkist van Mila’s Creaties wordt met beschilderd aan de hand van het trouwkaartje of een aangeleverde afbeelding. Tevens is het mogelijk om een foto van het bruidspaar op de kist te laten schilderen (maat L en groter). Dit gebeurt in de stijl zoals de afbeelding hiernaast.

Wordt de trouwkist als enveloppenkist gebruikt, dan is het mogelijk om een gleuf in de deksel aan te laten brengen.

Wat uw wensen ook zijn, we gaan samen aan de slag om een ontwerp te maken wat aan jullie wensen voldoet!

Een trouwkist is in verschillende maten en  4 decoratieniveaus leverbaar. Wil je weten voor welke categorie een trouwkaart zich leent, neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Decoratieniveaus trouwkist

Basic – De trouwkist blijft grotendeels onbeschilderd/blanco en wordt voorzien van de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en een eenvoudige afbeelding.

Eenvoudig – De trouwkist wordt van binnen en buiten wit geschilderd en voorzien van de namen van het bruidspaar, de trouwdatum en eenvoudige afbeelding van het trouwkaartje. Er kan ook gekozen worden zelf een andere afbeelding aan te leveren.

Standaard – Deze categorie bevat minder details dan de luxe optie. Indien het trouwkaartje veel details bevat, worden bij deze optie dus delen van het kaartje niet of minder gedetailleerd nageschilderd. De kist wordt wel van binnen en van buiten wit geschilderd. En de trouwkist wordt uiteraard ook voorzien van de namen van het bruidspaar en de trouwdatum.

Luxe  – Er worden zo veel mogelijk details van het trouwkaartje overgenomen in de schildering. Een geschilderd portret valt ook onder deze categorie. Zowel de binnen als de buitenzijde van de kist worden geschilderd in een kleur naar keuze. En uiteraard wordt de kist voorzien van de trouwdatum en de namen van het bruidspaar.

Prijzen

prijzen trouw en geboortekisten

 

 

 

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. Voor landen binnen de EU zijn de verzendkosten op aanvraag. Ophalen is gratis mogelijk in Noordwijk zh.

Houd er dus rekening mee dat in de maat Medium geen A4-papieren passen. Wel passen hier standaard enveloppen in.

Extra opties

Tegen meerprijs is het mogelijk om aan de binnenzijde van de deksel een afbeelding of korte tekst te laten schilderen. Neemt u contact op voor een op maat gemaakte offerte indien u dit wilt.

Tevens is het mogelijk een gleuf aan te laten brengen in de deksel van de trouwkist, zodat deze gebruikt kan worden om op de bruiloft de enveloppen in te laten doen voor het bruidspaar. Kosten hiervan zijn € 5,-.

Portfolio

Wil je meer voorbeelden zien van trouwkisten die ik geschilderd heb… neem dan een kijkje in mijn portfolio trouwkist.

Bestellen

Om een trouwkist te bestellen kan je onderstaand formulier invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen over de afhandeling van je bestelling.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies de maat van de kist

Kies de categorie van de beschildering

Onderwerp beschildering

Wilt u een tekst aan de binnenzijde van de deksel (tegen meerprijs)

De tekst kan u onder het kopje opmerkingen noteren.

Wilt u een enveloppen uitsparing in de deksel? Meerprijs € 5,-

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.