Gegraveerde glazen

gegraveerde wijnglazen vlindersEen bruiloft, verloving, jubileum of misschien wel moederdag of een andere feestelijke gelegenheid? Mila’s Creaties graveert voor u thee-, longdrink-, wijn- of champagneglazen afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Kosten: €35,00 inclusief BTW., exclusief verzendkosten* voor een set van 2 met de hand gegraveerde glazen met sierrand, naam en datum. De prijs is inclusief ontwerpkosten.

Heeft u een specifieke wens voor een afbeelding of lettertype? Dat is zeker mogelijk! Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een persoonlijk ontwerp. Hieronder staat een foto waarin u kunt zien hoe van een uitnodiging een ontwerp voor champagneglazen heb gemaakt.

werkwijze mila's creaties

Ziet u op de site een ontwerp staan dat precies is wat u zoekt? Geen probleem, u kunt ook deze ontwerpen laten graveren!

De levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken.

* Kosten zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten à € 8,15 voor verzekerd verzenden binnen Nederland. De verzendkosten voor andere EU landen is op aanvraag.

Bestellen

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen voor de afhandeling van de bestelling.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kiest het product dat u wilt bestellen uit de lijst

Noteert u hier namen, datum of andere tekst die gegraveerd dient te worden

Geef aan wat voor afbeelding of sierrand u wilt

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.