Gastenboek

Op jullie feest mag een gastenboek niet ontbreken. Maar wil je iets heel persoonlijks en unieks, dan kan dat! Onderstaande alternatieve gastenboeken worden naar jouw wensen persoonlijk en uniek gedecoreerd of gegraveerd.

Gastenboek Wenspot

gastenboekgastenboek wens-pot

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud:

  • Glazen wens-pot
  • Gravering met namen, datum en eenvoudige afbeelding
  • 100 houten hartjes (4 x 3,5 cm)

Kosten € 42,50 incl. BTW, excl. verzendkosten en excl. pen. Ik adviseer een fineliner te gebruiken voor het beschrijven van de hartjes en ruim voor de bruiloft uit te proberen of de inkt niet uitloopt.

 

Gastenboek Puzzel

gastenboek houten puzzel

 

 

 

 

 

 

 

Dit gastenboek is een unieke hartvormige puzzel met 58 stukjes. De puzzel wordt voorzien van een beschildering naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan de afbeeldingen van het trouwkaartje.  De gasten kunnen op de achterzijde van de puzzelstukjes hun wensen en namen opschrijven.

Kosten € 60,00 incl. BTW, excl. verzendkosten en exclusief pen. Ik adviseer een fineliner te gebruiken voor het beschrijven van de puzzelstukjes en ruim voor de bruiloft uit te proberen of de inkt niet uitloopt.

 

Bestellen:

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Ik neem daarna contact op om jullie wensen en het ontwerp te bespreken.

Persoonsgegevens:

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Email-adres

Uw bestelling:

Kies het model

Onderwerp gravering of beschildering

Verzenden of ophalen

Publicatie:
Mila's Creaties publiceert foto's van de gemaakte producten op de site en Facebook. Geef aan wanneer dit mag

Opmerkingen
Indien er speciale wensen zijn kan u dit hier aangeven.