Bruiloften en jubilea

Bruiloften en jubileaMila’s Creaties levert unieke beschilderde en gegraveerde producten voor bruiloften en jubilea. Alles wordt met de hand gedecoreerd naar jullie wensen. Op die manier weet je zeker dat het een prachtige toevoeging aan jullie dag is.

 

 

Trouwkistjes

De trouwkistjes zijn verkrijgbaar in diverse maten. Ze zijn te gebruiken als enveloppenkist of bruiloften. En de perfecte opbergplek om alle herinneringen te bewaren aan jullie bijzondere dag.

Ringenkistjes

De ringenkistjes van Mila’s Creaties zijn leverbaar in 3 maten en vormen. Ze worden door mij beschilderd met de afbeeldingen van jullie trouwkaart of andere afbeeldingen naar keuze. Samen zorgen wij er voor dat het ringenkistje perfect bij jullie bruiloft past.

Gastenboek en decoratie voor bruiloften

Op zoek naar unieke gastenboeken of decoratie in de vorm van naambordjes, hangers of iets anders… Er is ontzettend veel mogelijk.┬áHeb je zelf iets unieks voor je bruiloft in gedachten, maar wil je de uitvoering graag aan iemand anders overlaten? Stuur mij een email of bericht via Whatsapp. Ik sta altijd open voor leuke nieuwe uitdagingen en werk graag op verzoek!

Portretschilderij

Bruiloften en jubilea zijn mooie momenten om een blijvende herinnering voor het bruidspaar te hebben. Ik heb al diverse keren de favoriete foto van het bruidspaar mogen naschilderen. Een bijzonder cadeau om als bruidspaar te ontvangen, maar ook ook leuk om te gebruiken als welkomsbord voor jullie gasten bij de ingang van de feestzaal. Kleuren, formaat en lay-out zijn in overleg te bepalen.

Gegraveerde producten

Unieke glazen champagneglazen om mee te toosten, kaarsen voor op de tafels ter decoratie, of unieke cadeaus voor de getuigen… Alles wat van glas is kan door mij gegraveerd worden. Je kan zelf producten aanleveren, of ik kan ze voor je inkopen. Lever een idee voor een ontwerp aan en ik ga voor je aan de slag.

Voor meer informatie over alle producten klik je op de foto’s hieronder.

Trouwkistjes
Ringenkistje
Ringenkistje
Gastenboek
Gastenboek
Houten hanger - Hart
Houten hanger – Hart
Portretschilderij
Portretschilderij
Gegraveerde glazen
Gegraveerde glazen
Gegraveerde producten
Gegraveerde producten